Ирен Кривошиева: Бог ме наказа след сина от Стефан Данаилов да нямам други деца

14.11.2011, 8:43

Актрисата Ирен Кривошиева и синът на Стефан Данаилов, Владимир, дадоха първото си съвместно интервю за „Станция Нова“ по Нова телевизия.

Владимир Данаилов е в София от 4 октомври, но все още не се е видял с именития си баща, който бе зает покрай изборите.

„В момента, в който научих че съм бременна, нямаше по-щастлив човек от мен. Няма по-щастлив човек от жената, когато е бременна. Няма по-голямо щастие от това. Никога не съм се страхувала, че ще гледам сина си сама. Бях толкова щастлива и си казвах „Боже, дано никога не свърши това щастие!“. След Владимир исках да имам още много деца, но Господ си знае работата и ме наказа, като не ми позволи да имам друго дете“, заяви Ирен.

„20 години жълтата преса говори за моя син от Стефан Данаилов. През това време нито аз, нито той потвърждавахме една интересна тайна и когато нямаше какво да пишат, подклаждаха темата. Сега излиза книгата ми, в която съм описала цялата история, за да прекратя всякакви слухове“.

Когато е бил бебе, Ирен отишла с Влади при тогавашната съпруга на Стефан Данаилов.

„Идеята беше да стане така, че всички да имаме нормални отношение, по-лесна приемственост на нещо, което вече не може да се скрие. Тя се държеше прекрасно с детето, играха си, говореха си. Тя обича деца, мисля. Нито ме е обидила, нито нищо“./hotarena.net

Вашият коментар