Нина Добрев разбуни Холивуд с гола сесия

10.02.2012, 8:42

Звездата от български произход от „Дневниците на вампира” Нина Добрев се снима с колегите си от сериала Йън Сомърхолдър и Пол Уесли в доста секси фотосесия, която разбуни Холивуд с провокативността си.

Там тримата вампири са почти голи и открито се натискат. Отдавна върви слухът, че Нина, Йън и Пол имат странно романтични и преплетени отношения не само на екрана, а и в живота. „Лъжа е, че съм гадже и с Пол. Омръзна ми тази мелница от спекулации”, отсече Нина, която е гадже на Йън Сомърхолдър.
Актьорите обаче за пореден път дадоха храна на клюките, че са се оплели в любовен триъгълник. Тримата се снимаха за корицата на списание Entertainment Weekly – голи, прикрити само от лъскави черни и бели чаршафи. Нина е сложила и сутиен, за да не побърка съвсем пуританска Америка.
На един от кадрите тя е в еротична прегръдка с любимия си Йън Сомърхолдър, на другия – с Пол, на третия е с двамата.
„Винаги е имало слухове дали Нина е с Йън или пък с Пол. Клюките са много”, сподели актрисата. „Нищо все още не е потвърдено”, обясни уклончиво Йън, оставяйки феновете да тънат в мрак относно интимния му живот с красавицата, на която неотдавна предложи брак. Тя според слуховете му е отказала. Засега. Говорител на актьора впоследствие отрече клюката и обясни, че предложение изобщо не е имало./БЛИЦ

2 коментара за “Нина Добрев разбуни Холивуд с гола сесия”

  1. От Майнев на фев 10, 2012

    Ще прощавате, ама мене ме преследва чувството, че на Холивуд му е през оная работа какво се случва около Нина Добрев(а).

  2. От Стефан на фев 10, 2012

    Егати голите снимки, наще фолкпевици пеят по-голи!

Вашият коментар