Маги Желязкова в развод

28.06.2012, 12:07

Най-прясната клюка по адрес на Маги Желязкова гласи, че чаровната брюнетка този път наистина е в развод.

 

Маги и Боби Снимка : Архив

Тя и съпругйт й се разделили заради поредната, но сериозна изневяра на мъжа й Боби, пише в. „Всеки ден“.

Според клюката Боби се захласнал по пловдивска манекенка и е отпрашил с нея на пътешествие в Австралия. Преди това обаче е разкрил истината пред съпругата си и официално й поискал развод.

„В крайна сметка Маги вече е почти на 40, а той, освен че е хубавец, остарява доста по-бавно и залита по по-млади момичета“, коментирали семейните им приятели.

Градските легенди носят още, че бракът на двамата бил странен. Те живеели, с 11-годишния им син Боби-младши, в два апартамента с топла връзка. Съпругът на Маги обаче бил тежък характер и когато искал да остане сам, заключвал преходната врата, така че жена му и детето да не влизат при него./Lifestyle.bg

2 коментара за “Маги Желязкова в развод”

  1. От JENI на юни 28, 2012

    Всички мъже са еднакви,присъщо им е да не обръщат внимание на собствените си красиви жени, а да тичат след други фусти. Това е българският мъж, а може би и мъж в цял свят!!?

  2. От niko на юни 28, 2012

    Маги е прекрасна жена, аз бих оставл моята заради нея, и пак ще постъпя като нейният мъж,защото чуждото си е чуждо. Не се замисляме само, че в един момент всичко се павтаря и някой хора живеят така цал живот

Вашият коментар