Дочакахме! Софт порно снимки на Анелия взривиха мрежата!

13.01.2013, 9:12

Звездата извади бомба и подлуди мъжете

сн.Архив

сн.Архив

 

Поредната порция умопомрачаващи снимки  на поп – фолк иконата Анелия, разтресоха заспалия съботен следобед и накараха тълпи от жадни за красота мъже, да ровят с настървение из нейния Фейсбук профил.

С неприкритата си еротичност, новата фотосесия на певицата предизвика фурор, който ще остави не една или две съпруги без мъж за тази вечер.

С особен интерес бе проследен скандален кадър, на който певицата почти безцеремонно е извадила на показ лявата си гръд. Откровеното послание на секундата накара малки и големи да ахкат от възхищение, а по – настървените заявиха убедено, че Анелия е зажадняла за секс.

Хора от музикалния бранш обаче подходиха доста по – хладнокръвно и обявиха, че тези снимки са само поредната реклама за Анелия. Те обясниха, че в момента всички чалга диви дават мило и драго, за да накарат феновете на лекия жанр да гласуват за тях при вота за певица на годината.

„Не се учудвайте на нищо в следващите дни. Аз лично очаквам до часове някои от колежките на Анелия да отговорят с реални порно снимки или видеоклипове, защото борбата за славата и парите е жестока. Всички те са безкомпромисни в това отношение и желанието да докопат голямата награда ги кара да забравят всякакъв свян” – коментира човек от гилдията./Skandalno.net

1 коментар за “Дочакахме! Софт порно снимки на Анелия взривиха мрежата!”

  1. От lachezar на ное 20, 2013

    hehehehh

Вашият коментар