Ани Цолова заголи баджаци в ефир

20.01.2013, 9:40

Водещата демонстрира неподозирани способности в еротиката

Сн.Архив

Сн.Архив

Телевизионната водеща Ани Цолова мълниеносно измести от мъжките блянове всички чалга певици и водещи плеймейтки, след като в петък сутринта извъртя еротичен танц в ефира на Би Ти Ви. По време на изпълнението новинарката заголи баджаци и фокусира вниманието в дантелените гащички, които срамежливо се криеха под предизвикателно късата рокличка.

Причината Ани да си изпусне нервите беше покана от хореографа Александър Месечков, който бе основен гост в предаването. Той отправи горещ апел към водещата да стане от стола и да се поразкърши, което изморената от войната с „Булсатком” телевизионерка прие с невиждан ентусиазъм.

Ани Цолова се надигна от креслото с идеята да завърти едва няколко танцови стъпки, но Месечков се показа достатъчно нагъл да я прихване през кръста и да я завърти. Това накара новопокръстената танцьорка да се разпищи като героиня в психо – трилър и напълно да се понесе по течението.

Сн.Архив

Сн.Архив

Хореографът обаче не спря дотук и я награби за кълките, при което късата й рокля се надигна достатъчно много, за да заголи целите й бедра. Единственият коментар, на който тв водещата бе способна след края на канонадата, бе отправен към Месечков и гласеше: „Ти успя да ме повдигнеш”.

Необичайната за Ани Цолова изява на секундата й намери милиони нови почитатели сред мъжката част на населението и интернет бе засипан от похвали за външния й вид. Мнозина коментираха, че чалга певиците не могат дори да се доближат до еротиката на нейното излъчване и я призоваха незабавно да се преквалифицира на еротичен модел./Skandalno.net

Вашият коментар